3

I added a note to Tag Info about 10 minutes ago that went to review because I have insufficient rep in SU. Since then, I earned the Tag Editor badge and got the edit points, however, the Tag Info is still empty. Is this a bug?

See: https://superuser.com/tags/microsoft-access/info

  • According to the revision history your edit is there, and I've found the suggestion (it's #135) and it was approved 10mins after posting - so you should have the badge and rep. The potential bug therefore is that the final result is not being displayed. – DMA57361 Feb 8 '11 at 13:07
  • @DMA57361 Exactly. :) – Remou Feb 8 '11 at 13:15
  • I'm seeing this on some other approved edits as well. Potentially the pattern is that those that do not work are those without an excerpt - I've a feeling that the ecerpt might be required for a tag wiki to be valid. – DMA57361 Feb 8 '11 at 13:21
  • @DMA57361 Okay, that seems reasonable, though a warning would be nice. Can you fix it for me or do I need to try again? – Remou Feb 8 '11 at 13:29
  • We leave it for now, it needs escalating to the team to fix, but it's already been reported on meta.SO so should be in hand. – DMA57361 Feb 8 '11 at 13:32
  • @DMA57361 Okay, thanks for the input. – Remou Feb 8 '11 at 13:33
0

It was approved, however you left the excerpt blank which messes stuff up big time.

I think I should disallow edits to tag wikis that leave the excerpt blank.

  • I left out the excerpt deliberately, because it seemed a little silly to repeat the same two lines. In other words, there was nothing to excerpt from and no warning. – Remou Feb 9 '11 at 8:20

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .