7

I'm going through Low Quality Posts for the month at the following link:

https://superuser.com/review/low-quality-posts?s=1&pagesize=15&filter=month

I scroll to the bottom of the page, and click the "get 30 more" link. The "month" filter is lost.

If you look at the resulting URL, the & are & which is why it can't parse further parameters.

  • I'm using the latest version of Google Chrome if that helps. – dangowans Sep 3 '12 at 15:49
  • It may vary by the number of results. The string at the bottom of the page reads "Showing 30 random posts to review; get 30 more, click the tags in the sidebar to narrow and filter or disable random ordering." – dangowans Sep 3 '12 at 15:52
  • Seems to be a bug on StackOverflow too. Should this possibly be moved to a higher level meta? – dangowans Sep 3 '12 at 15:59
  • can repro this In Chrome dev, but dev is not supported.. – Sathyajith Bhat Sep 3 '12 at 16:01
  • 1
    @dangowans - the devs do monitor the child metas so this should be seen here. – ChrisF Sep 3 '12 at 16:03
  • Reproducible with my extensions off, should affect any browser. – Tom Wijsman Sep 3 '12 at 16:38
  • 1
    I think it may have something to do with the doctype and encoding of the website. The link in question uses & but the page is not set to XHTML. – dangowans Sep 3 '12 at 16:42
  • @dangowans Copying the URL, replacing all & with & and browsing there works like a charm (keeps the filter), so that's clearly the issue. – Daniel Beck Sep 3 '12 at 17:00
  • I'll stop speculating then, and leave it to the experts. – dangowans Sep 3 '12 at 17:13
  • Looks like this was in the update today. Thanks StackExchange. – dangowans Sep 16 '12 at 0:19
1

Fixed in the latest StackExchange update.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .