8

The review queue Reopen Votes seems to be malfunctioning.

When I try review questions, it says loading item , but it never finishes.

After a while, the JavaScript Console shows

Unexpected response code: 503

I've tried the latest versions of Chrome and Firefox (Ubuntu). The remaining review queues are not affected.

I'm not sure if this is a network wide issue. The few other sites where I have access to the Reopen Votes review queue don't have any pending questions.

  • Same symptom here. – TFM Jan 30 '13 at 20:15
  • 2
    seems borked on Server Fault (OS X / Safari 6.0.2) too. I think the back-end script needs a cookie – voretaq7 Jan 30 '13 at 20:17
  • For me it works on Super User and is broken on Server Fault – Michael Hampton Jan 30 '13 at 20:18
  • 1
    Hm, I spoke too soon. It broke on SU after I reviewed a couple of items. So it's definitely across multiple sites. – Michael Hampton Jan 30 '13 at 20:36
  • @MichaelHampton It's fine to report network-wide bugs on per-site Metas. They don't need to be migrated to Meta Stack Exchange. – slhck Jan 30 '13 at 22:07
  • Is this still happening? This may have been caused by network-wide timeouts we experienced earlier today. – Emmett Jan 31 '13 at 1:11
  • @Emmett: The review queue on SU is empty now (sounds good) and I can access it on SO. – Dennis Jan 31 '13 at 1:12
1

General network problems earlier today caused a lot of requests to 503, not just in review. Sorry about that – it should be fixed now.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .