5

In this question, I already had an answer, but decided to edit it and add some clarification.

While I was editing, the "1 new answer has been posted" message appeared on top of the page, but I just continued editing.

When I was finished, I saw that my original answer was still there, and now I had two answers, one being the first (unedited) one, the other one my edited version.

There is no sign of me editing the answer though.

I use Chrome 14, and while editing I always stayed in the same page, i.e. didn't close the tab or refreshed before.

  • FYI: If the inline editing is (currently) broken for you, then a Ctrl+click or middle-click on edit should open the old editor in a new tab for you. Not ideal, but better than duping stuff. – DMA57361 Jul 13 '11 at 9:44
  • I don't answer much these days, but before that happens again, I'll probably do so. I can't try to reproduce though -- do we have a "playground" question here on SE? – slhck Jul 13 '11 at 9:47
  • There is the formatting sandbox on MSO, but it's pretty crowded (and really for formatting). Personally I see no harm in you self-answering on this question to test if this can be reproduced. – DMA57361 Jul 13 '11 at 9:50
  • Well, if it can't be reproduced, it was just a hiccup or some tiny JavaScript AJAX thing. I'll just leave it here if somebody wants to inspect it in the future. – slhck Jul 13 '11 at 13:05
  • leaving it as no-repro for now. if anyone can repro will be happy to fix – Sam Saffron Jul 15 '11 at 8:27
  • @SamSaffron Okay, I shall get back to you if it ever happens again! – slhck Jul 15 '11 at 8:37
2

Well, let's see if I can reproduce this!

Update: Doesn't seem so.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .