2

I am no longer able to participate on chat. Starting today (between 2AM and 1PM CET), something got broken.

enter image description here

It clearly recognizes me, as clicking the avatar produces:

enter image description here

But the chat user profile says I have 0 reputation, while it recognizes all my badges:

enter image description here

||||||
  • I will request migration to MSO if I'm confident I'm not just doing it wrong. I'd Ask a Super User moderator, but I can't :-( – Daniel Beck Jan 4 '12 at 12:31
  • 1
    Already reported on MSO - meta.stackexchange.com/questions/117862/… – ChrisF Jan 4 '12 at 12:43
  • I had this one time, because I blocked some sort of cookies, they werent chocklate chip :-) – Psycogeek Jan 4 '12 at 12:45
  • @ChrisF Thanks. I searched on MSO, but that topic is so horribly key worded, no wonder I didn't find it... – Daniel Beck Jan 4 '12 at 12:49
  • @Psycogeek As I wrote, the site recognizes me and my user profile. – Daniel Beck Jan 4 '12 at 12:50
  • There are two duplicates there as well with better wording. I might edit the title... – ChrisF Jan 4 '12 at 12:51
  • @ChrisF Then There's the fact that the topics are barely older than mine. I might have searched too early. There wasn't a single topic with "chat" in title or tags on the front page... – Daniel Beck Jan 4 '12 at 13:00
2

Fixed now (as you already noticed); more info on Meta Stack Overflow.

||||||

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .